Antrenori 0758.33.73.73Fă cunoştinţă cu antrenorii care te pot îndruma de la primele sesiuni pe terenul de Squash, ca să te poţi bucura
de frumuseţea acestui sport chiar din prima zi la noi!


Salut!

Sunt Ioana Hazsda și sunt antrenor de squash.
Squash-ul este pentru mine un mod de a-mi păstra echilibrul fizic și emoțional, un mod de a-mi depăși limitele și de a mă recrea.

Am descoperit squash-ul în 2015. M-am îndrăgostit pe loc și, câțiva ani mai târziu, am început să mă antrenez la nivel competitiv. Ca jucător, cel mai bun rezultat în Clasamentul Național l-am obținut în mar. 2020: locul 3.

Încă din 2018, m-am implicat activ în promovarea sportului și a beneficiilor pe care le aduce. Am inițiat grupe de copii și adulți și am organizat multiple evenimente locale, care au contribuit la dezvoltarea comunității de squash din Cluj și din România.
În 2021 am dobândit certificarea de antrenor Level 1 din partea World Squash Federation, care îmi conferă cunoștințele metodologice și legitimitatea pentru a antrena jucători de nivel începător și intermediar.

Scopul meu ca antrenor este să ajut cât mai mulți oameni să-și descopere pasiunea pentru sport și să își atingă potențialul înspre un stil de viață sănătos și echilibrat. Te invit să faci mișcare într-un mod recreativ și prietenos.

 

Pentru toate nivelurile și vârstele. Sesiuni individuale și de grup.


Bună,

 

Sunt Cristian Balogh, antrenor de squash. Atlet entuziast cu spirit sportiv încă de timpuriu, sunt adeptul unui stil de viață sănătos, activ și echilibrat. Practic squashul din anul 2016.

Cea mai bună poziționare în Clasamentul Național de Squash România pentru seniori este locul 6. Ca și jucător, în prezent reprezint clubul ProSquash România din Cluj-Napoca în competițiile naționale divizia Pro individual și în divizia A a Campionatului Național pe Echipe.

Scopul meu că antrenor de Squash este să educ copii și adulți începători pentru a deveni jucători amatori și/sau competitivi.

Dacă doriți doar să vă relaxați, să vă jucați, să vă mișcați sau să pierdeți în greutate, squashul este cea mai bună alegere.

 

Antrenor certificat WSF – Level 1


Aloha,

 

Mă numesc Micky Puskas și sunt un fanatic al squashului.

Sunt antrenor de squash de 7 ani și jucător de 17.

Antrenez în momentul de față elevi de toate nivelurile și toate vârstele între 7 și 52 de ani . În momentul de față ca jucător sunt afiliat Asociației ProSquash România din Cluj Napoca. Cel mai bun loc în clasamentul național l-am ocupat pe poziția a 3 -a.  Ca antrenor sunt certificat WSF Level one , certificat pe care l-am dobândit în 2018.

Targetul meu ca antrenor este să introduc tuturor jucătorilor de diferite nivele, tainele squashului …partea tehnică și tactică a acestui sport incredibil, să ridic nivelul competitiv al tuturor elevilor mei.

See ya on the court.

 

Train smart, train hard…Cresta Facebook Messenger