World Squash Day 2019 0758.33.73.73World-Squash-Day-2019-White.png

Ai vrut vreodată să încerci SQUASH? 12 octombrie este ziua potrivita sa faci asta! La Ziua Mondială a Squash-ului, Squash Club Cluj-Napoca găzduiește o zi deschisă așa că vino sa participi sau sa vizionezi sesiunile GRATUITE.

 

Acest eveniment este deschis vizitatorilor de toate vârstele și nivelurile de abilități, indiferent de experiența anterioară, pentru a oferi un preview al jocului de squash și pentru a vedea facilitățile pe care le oferim.

 

Antrenorii calificați și jucatori la nivel national vor fi disponibili pentru a vă ajuta. Rachetele si mingile le oferim noi. Cu toate acestea, va trebui să aduceți încălțăminte sport curată, cu talpa alba dacă doriți să mergeți pe teren.

 

Punem la dispoziție multiple activități, inclusiv antrenori junior, jocuri si concursuri, tombole, turneu distractiv urmat de o seară de distracție pentru comunitate și membri.

 

Nu există costuri pentru a participa sau a urmări jocurile de squash.

 

Program:

 

10:00 – 13:00 Sesiune pentru copii

Dimineata va propunem sa aduceti copiii, cu mic cu mare, la sesiunea dedicata pentru cei mici: jocuri, antrenamente, concursuri si alte suprize.

Pentru parinti: Coffee Lounge 

Acces GRATUIT 

Inscriere aici

13:00 – 18:00 Ziua portilor deschise

Dupa-amiaza clubul este deschis pentru cei interesati sa incerce sau sa vizioneze squash, indiferent de experienta anterioasa. Organizam sesiuni scurte de prezentare a jocului de squash, tombole si alte surprize.
Acces GRATUIT 

Rachetele si mingile sunt incluse.

Inscrie-te aici

18:00 – 20:30 Liga “15 ani de squash cu Micky Puskas”

Va invitam sa vizionati Liga “15 ani de squash cu Micky Puskas” cu jucatori incepatori, dar si avansati. Provoaca-i la un set!
Participare GRATUITA

20:30 After PartyCresta Facebook Messenger